E SHËNUAN FILLIMIN E FUNKSIONIMIT TË “HEALTH HUB”

Ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali së bashku me zonjën Elizabeta Gjorgievska, bashkëshorten e Presidentit të shtetit, e kanë realizuar iniciativën për krijimin e “Health Hub” – grupi të rinjve me perspektivë dhe sot po e shënojmë fillimin e funksionimit të “Health Hub”.

Me këtë rast, ne kemi nënshkruar së bashku Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Ministrisë së Shëndetësisë dhe “Health Hub”, ndërsa prirja jonë si Ministri është t’i përfshijmë të rinjtë në procesin e krijimit të politikave që i prekin ata, me qëllim që të mundësohet ngritja më e mirë profesionale dhe zhvillimi i këtyre të rinjve, të cilët janë e ardhmja e veprimtarisë shëndetësore, – theksoi Sali në fjalimin e tij në ngjarjen e organizuar me rastin e iniciativës së krijuar të “Health Hub”.

Сподели на:

Related Posts