FATMIR MEXHITI MORI PJESË NË PREZANTIMIN KOMBËTAR TË REZULTATEVE TË STUDIMEVE MBI ASPEKTET ESJELLJES DHE ASPEKTET KULTURORE TË PËRDORIMIT DHE LËNIES SË DUHANIT

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Fatmir Mexhiti, sot mori pjesë nëprezantimin kombëtar të rezultateve të Studimeve mbi aspektet esjelljes dhe aspektet kulturore të përdorimit dhe lënies së duhanit,si dhe prezantimin e Rastit të investimeve të Duhanit në vend.Në fjalën e tij, ministri Mexhiti theksoi se për herë të parë pokryhen studime të këtij lloji në nivel kombëtar për të planifikuarhapat e ardhshëm strategjikë dhe për të ngritur zërin mbi rëndësinë eforcimit të aktiviteteve kombëtare për kontrollin e përdorimit tëduhanit.

Сподели на:

Related Posts