[rev_slider alias=”Main2″]

01.

TRANSPARENCË

Ne premtojmë dhe qëndrojmë prapa fjalës së dhënë se do të punojmë maksimalisht në mënyrë transparente në interes të pacientëve dhe personelit mjekësor. Ne së bashku do të ndërtojmë një sistem transparent dhe të hapur për shëndetësi më të mirë për të gjithë.

02.

DINJITET

Çdo qytetar ka të drejtën e trajtimit dinjitoz në institucionet shëndetësore publike dhe ne do të angazhohemi që të gjithë të marrin shërbim cilësor shëndetësor.

03.

VENDOSMËRI

Ne jemi të vendosur të japim maksimumin për shëndetësi më të mirë dhe më cilësore dhe pacient dhe punonjës shëndetësor të kënaqur.

Lajmet e fundit

Udhëzime të krijuara në vitin 2016
Receta të krijuara në vitin 2016
Institucionet (ISHP dhe PHI)
Përdoruesit në Termini Im

Komentet e pacientëve

Vetëm me përpjekje të përbashkëta dhe komunikim më të mirë ne mund të kontribojmë në ndryshime pozitive në shëndetësinë tonë. Këta pacientë i ndanë përvojat pozitive me mjekët e tyre.

Mjeku Yt

Qëllimi i MJEKU YT është të njihemi më mire me mjekët tanë dhe të ju frymëzojmë Juve për të ndarë përvojat pozitive me mjekët në vendin tonë.
Vetëm duke bashkëpunuar me mjekët mund të nxisim ndryshime pozitive në shëndetësinë tonë. T’i njohim më mirë mjekët tanë!