KRYETARI I QEVERISË SË RMV-SË, Z. DIMITAR KOVAÇEVSKI, DHE MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, MORËN PJESË NË PREZANTIMIN E SOTËM TË KONCEPTIT TË KONSOLIDIMIT TË INFRASTRUKTURËS SË KAPACITETEVE SHËNDETËSORE NË SHTET

Kryetari i Qeverisë së RMV-së, z. Dimitar Kovaçevski, dhe ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, morën pjesë në prezantimin e sotëm të konceptit të konsolidimit të infrastrukturës së kapaciteteve shëndetësore në shtet.
Me këtë koncept, në përputhje me strategjinë për reformimin e sistemit shëndetësor publik, është përgatitur propozimi për mbulimin rajonal të gjithë vendit me objekte të reja infrastrukturore bashkëkohore. Qëllimi ynë është që qytetarët në gjithë territorin e shtetit të kenë shërbime të barabarta shëndetësore, si në aspektin cilësor, ashtu edhe në atë sasior” – deklaroi ministri Sali dhe shtoi se ky është hapi i parë dhe shumë domethënës në procesin e reformimit të gjithë sistemit shëndetësor në RMV.

Сподели на:

Related Posts