LINJË E RE TELEFONIKE PA PAGESË 0800 002 03

I informojmë qytetarët se nga data 21.03.2020 , në lidhje me gjendjen e re të krijuar me Covid-19 kemi vëne në dispozicion linjë telefonike për të gjitha pyetjet, konsultimet, përkrahjen dhe ndihmën në lidhje me Virusin.

Linja tekefonike pa pagesë 0800 00203 do të jetë në dispozicijon 24/7 .

Shëndeti publik është përgjegjësi e përbashkët! Varet nga ne!

Сподели на:

Related Posts