SEANCAT E QEVERISË

1) Nga mbledhja e 11-të e Qeverisë: Masa për parandalimin e korona virusit për mbrojtjen e shëndetit publik dhe shëndetit të qytetarëve; Qendra multietnike për trajtimin e fëmijëve me autizëm ADHD dhe Sindrom Asperger në Tetovë

2) Nga mbledhja e Qeverisë: Masat për parandalimin e përhapjes së virusit japin rezultate dhe për parandalimin e mëtejshëm rekomandohet anulimi i të gjitha tubimeve publike deri më datën 6 mars

3) Nga mbledhja e 13-të e Qeverisë: Sistemi për menaxhim me krizën e emigrantëve është i përgatitur dhe është i vënë në funksion; Rekomandim deri te komunat për të përmbushur obligimet për spërkatje sezonale kundër mushkonjave

4) Информации поврзани со COVID-19 во Италија

5) Ndërpritet procesi edukativo-arsimor në kopshtet për fëmijë, arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë, ndalohen ngjarjet masive publike dhe udhëtimet e organizuara në shtetet me rrezik të lartë

6) Сите заклучоци на Владата на Северна Македонија од 15-тата редовна седница за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот – 10.03.2020 година

7) Дополнителна одлука на Владата: Се забранува користење на пливачките базени

8) Извадок од записникот од 16-тата седница на Владата и образец за изјавата за користење платено отсуство како резултат на мерките за корона вирусот

9) Filipçe: Dy raste të reja pozitive të pacientëve me virusin korona, Qeveria mbajti mbledhje dhe aprovoi masa dhe aktivitete shtesë për parandalim nga përhapja e korona virusit

10) Qeveria miratoi Vendim për masat për parandalimin e bartjes dhe përhapjes së Virusit korona COVID-19 me të cilin të gjitha masat e saj marrin bazë ligjore për zbatimin e tyre

11) Nga mbledhja e 19-të e Qeverisë: Ndalohet puna e tërësishme e kafeneve, bareve, klubeve, kazinove, dhe bastoreve sportive; Në qendrat tregtare të mbyllura do të punojnë marketet, shitoret për ushqim dhe farmacitë; Mbyllet aeroporti në Ohër

Сподели на:

Related Posts