MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, SAPO PATI TAKIM KONSTRUKTIV ME ATASHEUN PËR PUNË DHE ÇËSHTJE SOCIALE TË REPUBLIKËS SË AUSTRISË

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, sapo pati takim konstruktiv me Atasheun për Punë dhe Çështje Sociale të Republikës së Austrisë në vendin tonë, z. Harald Fuger.Në takim u diskutua për rëndësinë dhe përfitimet e imunizimit, si dhe për aktivitetet e vazhdueshme në këtë segment.Ky takim ka për qëllim shkëmbimin e përvojave, të cilat janë të vlefshme sidomos në këtë segment dhe në të njëjtën kohë është ofruar ndihmë për dhurimin e vaksinave në rast nevoje.

Сподели на:

Related Posts