MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, SË BASHKU ME JOSIFIN, SË BASHKU E FILLUAN MUAJIN SHKURT, I CILI I KUSHTOHET NGRITJES SË NDËRGJEGJËSIMIT DHE MBËSHTETJES PËR PERSONAT ME SËMUNDJE TË RRALLA

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, së bashku me Josifin, një person me sëmundje të rrallë, i punësuar në Ministrinë e Shëndetësisë, dhe kolegë të tjerë, së bashku e filluan muajin shkurt, i cili i kushtohet ngritjes së ndërgjegjësimit dhe mbështetjes për personat me sëmundje të rralla. Në këtë drejtim, Ministria e Shëndetësisë vazhdon me aktivitetet për kujdes të vazhdueshëm ndaj këtyre personave, duke qenë maksimalisht e përkushtuar për zgjidhjen e problemeve dhe sfidave me të cilat përballen ata, me të vetmin qëllim – përmirësimi i kujdesit shëndetësor.

Сподели на:

Related Posts