MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, SOT ISHTE NË VIZITË PUNE NË NDËRTIMIN E SPITALIT TË RI NË SHTIP

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, së bashku me drejtorin e Spitalit të Shtipit, z. Allen Georgiev, dhe ekspertë të Njësisë së Projektit për Rikonstruksion të ISHP-së,e inspektuan terrenin gjatë punimeve të ndërtimit të objektit të ri të këtij institucioni.”Diskutuam për sfidat me të cilat përballemi në procedurën e ndërtimit të objektit të ri të këtij spitali, si dhe zgjidhjet e mundshme të intensifikimit të ndërtimit”, deklaroi me këtë rast ministri Sali.

Сподели на:

Related Posts