MINISTRI SALI MORI PJESË NË CEREMONINË E ORGANIZUAR ME RASTIN E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK NË UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTAR BALLKANIK

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, sot mori pjesë në ceremoninë e organizuar me rastin e fillimit të vitit të ri akademik në Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik. Në fjalën e tij, me këtë rast, ministri u uroi suksese qytetarëve të rinj akademikë dhe kolegëve të ardhshëm, kuadrove që do të dalin nga Fakulteti i Mjekësisë Dentare dhe Shkolla e Lartë të Mjekësisë në kuadër të këtij universiteti.

Сподели на:

Related Posts