SHËNOHET 60 VJETORI KLINIKËS UNIVERSITARE PËR SËMUNDJE KIRURGJIKE “SHËN NAUM OHRIDSKI”

Urime jubileun e 60-të për Klinikën Universitare për Sëmundje Kirurgjike “Shën Naum Ohridski”. Ministri Sali  sonte mori pjesë në akademinë solemne që është organizuar me këtë rast.

Ky institucion publik, që është pjesë e shëndetësisë terciare, paraqet shembull të funksionimit të shkëlqyeshëm në trajtimin e intervenimeve kirurgjike, një institucion me renome, përvojë dhe ekspertizë të shumë mjekëve të më shumë degëve të kirurgjisë, që punojnë këtu dhe u ofrojnë shërbime shëndetësore pacientëve të gjithë vendit.

Сподели на:

Related Posts