MINISTRI SALI MORI PJESË NË MANIFESTIMIN E AMBASADËS SË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË

Me ftesë të Ambasadorit Shqiptar, Shkëlqesisë së Tij, z. Fatos Reka, mbrëmë Ministri Sali pjesë në manifestimin e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë.

Duke ua uruar Festën e Flamurit, shprehu kënaqësinë e tij që ashtu tok, të gjithë shqiptarët dhe të tjerët, kemi mundësi të takohemi e të kremtojmë një festë që na bashkon të gjithëve.

Nëntori është flamuri i festave shqiptare.

Сподели на:

Related Posts