PËRMISIMI I SHËNDETIT TË NËNAVE DHE FOSHNJAVE TË SAPOLINDURA

Sot zëvendësministri i Shëndetësisë Dr. Goce Ckarovski i përshëndeti të pranishmit në takimin e rregullt vjetor të Shoqatës së Neonatologëve të Republikës së Maqedonisë.
Në rend të ditës ishin temat aktuale për përmirësimin e shëndetit të nënave dhe të foshnjave.

Сподели на:

Related Posts