SOT, MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI ISHTE NË VIZITË NË KLINIKËN E PEDIATRISË

Sot, ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali ishte në vizitë në Klinikën e Pediatrisë. Arsyeja e kësaj vizite ishte Аjshja, e cili më në fund, nën tingujt e ziles festive, pas 9 muajsh trajtim kundër leukemisë, e fitoi betejën dhe sot përfundimisht iu kthye jetës normale.Nën emocionet e kësaj ngjarjeje, nën praninë e ministrit, familjarëve dhe mjekëve, që kishin ardhur për ta mbështetur dhe uruar për këtë sukses, u dha mesazhi se asnjë sëmundje nuk është më e fuqishme se vullneti i çeliktë për jetë. Duke ia uruar këtë sukses Ajshes, përmes një dhurate simbolike, ministri uroi që zile të këtilla dhe ditë të këtilla të kemi sa më shpesh.

Сподели на:

Related Posts