TAKIMI I ZËVENDËSMINISTRES MANOLEVA ME ISH-SEKRETAREN SHTETËRORE DR.KULJAN

Zëvendësministrja e Shëndetësisë asist. Dr. Maja Manoleva pati një takim me ish-sekretaren shtetërore të Ministrisë së Shëndetësisë, prim. Dr Ratka Kuljan-Zografska.

Takimi u nxit nga fakti se të dyja gratë janë nga e njejta fushë dhe janë gratë e para që mbajnë këto dy poste drejtuese në Ministrinë e Shëndetësisë.

Në takim u shkëmbyen qëndrime dhe mendime lidhur me mundësitë e avancimit të sistemit shëndetësor, ku ishte po Dr. Kuljan-Zografska ajo që i filloi reformimet, duke qënë në pozitën e Sekretares së Shtetit.

Сподели на:

Related Posts