Day: 4 Maj, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 7 RASTE TË REJA TË COVID-19, TË RIKUPERUAR JANË 47 PACIENTË ,1 PACIENTË NDËRROI JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 47 pacientë të rikuperuar në: Shkup-9, Kumanovë-9, Prilep-8, Tetovë-13, Ohër-1, Gostivar-5, Kocanë-1 dhe Kriva Palankë-1. Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile ndërroi jetë një pacientë 65 vjeçar nga Shkupi, i hospitalizuar në klinikë më 27Prill. Gjatë 24 orëve të kaluara janëkrzer 113 […]