Day: 20 Maj, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 19 RASTE TË REJA TË COVID-19, NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARËVE ËSHTË 1858 ,16 PACIENTË TË RIKUPERUAR ,4 PACIENTË NDËRUAN JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 16 pacientë të rikuperuar në: Shkup-7, Kumanovë-1, Tetovë-3, Veles-1, KocanË-1 dhe Negotinë-3. Në Spitalin “8 Shtator” ndërruan jetë tre pacientë , një paciente nga Shkupi (65 vjeçare) e pranuar më 11 maj , një pacientë nga Shkupi (71 vjeçar) i hospitalizur më 16 maj […]

QË NGA FILLIMI I EPIDEMISË ME KOVID 19 NË VEND ,JANË KRYER 1.771 OPERACIONE MBI PACIENTËT, NË KLINIKAT KIRURGJIKALE NË KOMPLEKSIN “NËNË TEREZA”,NË SPITALIN E PËRGJITHSHËM TË QYTETIT “8 SHTATORI” DHE KLINIKËN E SËMUNDJEVE KIRURGJIKALE “ST. NAUM OHRIDSKI ”NË SHKUP.

Që nga fillimi i epidemisë me COVID 19 në vend, janë kryer 1,771 operacione mbi pacientët në klinikat kirurgjikale në kompleksin “Nënë Tereza”, në Spitalin e Përgjithshëm të Qytetit “8 Shtatori” dhe Klinikën e Sëmundjeve Kirurgjikale “St. Naum Ohridski ”në Shkup. Në klinikat kirurgjikale në kompleksin “Nënë Tereza” në periudhën mars-maj, janë kryer 1.091 operacione, […]