Day: 24 Qershor, 2020

SOT JANË KONFIRMUAR 136 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 5445, JANË RIKUPERUAR 43 PACIENTË – 8 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 1208 teste, dhe 136 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-80, Kumanov-6, Shtip-1, Prilep-3, Tetovë-24, Strug-1, Veles-3, Ohër-5, Gostivar-4, Strumica-1, Kriva Palanka-1, Koçani-1, Kërçov -1, Resën-4 dhe Negotino -1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 43 pacientë të rikuperuar nga: Shkupi-26, […]