Day: 25 Qershor, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 153 RASTE TË REJA TË COVID-19, JANË DIAGNOSTIKUAR GJITHËSEJ 5595, 75 PACIENTË JANË RIKUPERUAR DHE 6 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

       Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë realizuar 1279 teste, dhe 153 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-66, Kumanovë-13, Shtip-13, Prilep-2, Tetovë-20, Struga-7,  Manastir-1, Ohër-7, Kriva Palanka-1, Koçani-1, Probishtip-1, Sveti Nikole-3, Kërçov-6, Resën-12. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 75 pacientë të rikuperuar nga: Shkupi-47, […]

NË 3 VITE JANË REALIZUAR INVESTIME KAPITALE NË RINDËRTIME DHE INFRASTRUKTURË NË MË SHUMË SE 30 INSTITUCIONE TË KUJDESIT SHËNDETËSOR

     Në 3 vitet e kaluara, Ministria e Shëndetësisë ka punuar intensivisht për të përmirësuar kushtet në institucionet e shëndetit publik, në mënyrë që të sigurojë një kujdes më të mirë shëndetësor për pacientët dhe kushte më të mira pune për punonjësit shëndetësorë. Investimet kapitale në rindërtim dhe infrastrukturë në 32 institucione të kujdesit […]