Day: 3 Korrik, 2020

SOT JANË REGJISTRUAR 165 RASTE TË REJA TË COVID 19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I DIAGNOSTIKUAR 6787, JANË RIKUPERUAR 128 PACIENTË – 7 PACIENTË KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 1454 testime në 24 orët e fundit, dhe 165 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në: Shkup-71, Kumanovë-15, Dibër-1, Shtip-10, Prilep-5, Tetovë-20, Strug-3, Veles-1, Manastir-3, Ohër-10, Gostivar-14, Probishtip-4, Makedonski Brod-1, Kërçov-2, Resën-5. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 128 pacientë të rikuperuar nga: Shkup-97, Shtip-11, Tetovë-3, Veles-2, […]

SPITALI I OHRIT ËSHTË I NJOHUR PËR EKSPERTIZËN E TIJ – NË DY VJET STAFI I SPITALIT ËSHTË FORCUAR ME MBI 70 PROFESIONISTË SHËNDETËSORË

  Ministri i Shëndetësisë, Doc. Dr Venko Filipçe, sot vizitoi Spitalin e Përgjithshëm në Ohër, ku u takua me drejtorin dhe stafin e këtij institucioni shëndetësor publik, duke theksuar ekspertizën dhe përvojën e stafit mjekësor në shumë fusha dhe suksesin e tyre në trajtimin e një numri të madh të pacientëve në të gjitha vitet […]

KAMPUSI KLINIK ME NJË PAMJE KREJTËSISHT TË RE, JO MË BLLOKIME TRAFIKU

   Në periudhën e kaluar, Kampusi Klinik Nënë Tereza është duke punuar intensivisht për të përmirësuar infrastrukturën. Janë bërë disa rikonstruksione, korrigjime dhe zgjidhje për shfrytëzim më të mirë të infrastrukturës. Rrjeti ekzistues rrugor është rikonstruktuar dhe rehabilituar dhe problemi me hyrjet dhe daljet nga kompleksi në rrugët e qytetit është zgjidhur plotësisht. Sinjalizimi vertikal […]