Day: 14 Korrik, 2020

KËTË JAVË , FILLON INSTALIMI I NJË DEPARTAMENTI I PARAFABRIKUAR AMBULATOR- PULMONOLOGJIK NË KLINIKËN E PULMONOLOGJISË DHE ALERGOLOGJISË

Aktivitetet përgatitore janë duke u zhvilluar për ndërtesën e re të parafabrikuar të Klinikës për pulmonologji dhe alergologji, e cila do të vendoset në hapësirën midis Institutit të Patofiziologjisë dhe Institutit të Tuberkulozës . Është vendosur pllakë betoni si bazë për departamentin e poliklinikës ambulatore-modulare.Në fund të javës do të fillojë instalimi i kontejnerëve instalimi […]

NJOFTIM NË LIDHJE ME PROTESTËN E SOTME TË MJEKËVE AMË

Ministria e Shëndetësisë është e befasuar nga protesta e sotme e mjekëve amë dhe arsyet e dhëna për të njëjtën, pra qëndrimi i pohuar injorues i qeverisë dhe pretendimi i mungesës së mbështetjes nga sistemi për mjekët amë, që nga fillimi i pandemisë e deri më sot. Lidhur me pikat që ato shprehen si të […]