Day: 11 Shtator, 2020

TAKIMI I MINISTRIT FILIPÇE ME HEMOLOGUN KOSOVAR ZEMAJ -BASHKËPUNIM I GRUPIT RAJONAL TË PUNËS PËR COVID DHE THELLIM TË BASHKËPUNIMIT EDHE NË FUSHA TE TJERA TË SHËNDETËSIS

Ministri i Shëndetësisë, Doc. Venko Filipçe dhe Zëvendës Ministri i Shëndetësisë Armend Arsllani, sot në Shkup, patën një takim pune me Ministrin e Shëndetësisë së Kosovës, Armend Zemaj dhe ekipin e tij. Situata aktuale me Kovid-19 u diskutua në takim, si dhe aspekte të tjera dhe bashkëpunimi i mundshëm në fushën e shëndetësisë midis dy […]

FILIPÇE TAKIM ME MJEKËT E RINJ-51 PREJ MJEKËVE TË RINJ DO TË FILLOJNË PRAKTIKËN E PAGUAR NË REPARTET INFEKTIVE DHE NË KLINIKAT PËR TRAJTIMIN E PACIENTËVE ME COVID-19

Ministri i Shëndetësisë,doc. Dr. Venko Filipçe, sot, zhvilloi një takim me mjekë të rinj, nga të cilët 51, nga ata që morën licencë për të punuar në korrik të këtij viti, do të angazhohen në pavijone infektive dhe klinika për trajtimin e pacientëve me Covid-19. Mjekët e rinj do të punësohen me një kontratë pune […]

NUK KA VEND PËR PANIK -MASA ËSHTË E DIMENSIONUAR PËR TË MBROJTUR PACINTËT QË JANË NË REZIK POR MBI TË GJITHË MOS ABUZOHET ME SISTEMIN

Ministri i Shëndetësisë, Doc. Dr. Venko Filipçe u takua me përfaqësuesit e shoqatave të pacientëve. Në takim, ata paraqitën propozimet e tyre për zbatimin e qëndrueshëm të vendimit të Qeverisë mbi rekomandimin e Komisionit për Sëmundjet Infektive, për t’i kthyer të sëmurët kronikë në punë, ndërsa mos abuzohet me sistemin. Bëhet fjalë për një kategori […]