Day: 27 Tetor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 628 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I RASTEVE TË DIAGNOSTIKUAR ËSHTË 27827, 531 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 15 PEESONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2236 teste, dhe 628 raste të reja të kovid-19 janë regjistruar në: Shkup-353, Kumanovë-33, Shtip-13, Prilep-36, Tetovë-33, Strugë-11, Veles-34, Manastir-28, Ohër-17, Kavadar-7, Gostivar-7, Strumicë-20, Kriva Pallankë-6, Radovish-2, Probishtip-3, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-2, Berovë-2 , Vinicë-1, Delçevë-4, Sveti Nikolë-6, Kërçovë-6, Resnje-1, Negotinë-2 Sot, Instituti […]

RAPORTI I INSTITUTIT TË SHËNDETIT PUBLIK:SHKUPI ME NUMËR MË TË MADH TË REGJISTRUAR -SHUMICA E PACIENTËVE TË MOSHËS 30 DERI 39 VJEÇ

Ministria e Shëndetësisë informon se sipas raportit të Institutit të Shëndetit Publik i cili i referohet periudhës nga 19 deri më 25 tetor 2020, gjithësej 13,993 materiale u testuan në laboratorë ku kryhet testimi molekular për praninë e SARS-CoV-2, një rritje prej ( 5.9%) krahasuar me javën e kaluar. Janë regjistruar 3,410 raste të reja […]