Day: 25 Nëntor, 2020

SOT, JANË REGJISTRUAR 1039 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 56164, 998 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 15PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 3143 teste dhe 1039 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:Shkup-546, Kumanovë-38, Shtip-27, Prilep-83, Tetovë-30, Strugë-24, Veles-25, Manastir-41, Ohër-32, Kavadar-18, Gostivar-48, Gjevgjeli-14, Strumicë- 9, Kriva Pallankë-5, Radovish-7, Krushevë-4, Probishtip-5, Demir Hisar-6, Makedonski Brod -3, Pehçevë-1, Berovë-1, Vallandovë-3, Vinicë-3, Dellçevë-3, Kratovë -1, Sveti Nikolë-9, Kërçovë-28, Resnjë-14, Negotinë-11.Instituti i […]