Day: 23 Dhjetor, 2020

THIRRJA PUBLIKE PËR SHPREHJEN E INTERESIT PËR PUNË NË KPSH NË NJË SHTËPI TË SHËNDETIT ËSHTË NË VAZHDIM

Ministria e Shëndetësisë informon se thirrja publike për shprehjen e interesit për punë në kujdesin shëndetësor primar në një shtëpi të shëndetit po zhvillohet në vazhdimsi . Për të aplikuar për thirrjen publike, mjekët e interesuar të mjekësisë duhet të paraqesin një letër interesi, në të cilën është e detyrueshme të cekni: emrin dhe mbiemrin, […]

SOT JANË REGJISTRUAR 627 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 79815 ,644 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 14 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2510 teste, dhe janë regjistruar 627 raste të reja të Covid-19 në: Shkup-250, Kumanovë-36, Dibër-8, Shtip-12, Prilep-35, Tetovë-21, Strugë-6, Veles-25, Manastir-25, Ohër-21, Kavadar-31, Gostivar-24, Gjevgjeli-12, Strumicë-23, Kriva Pallankë-8, Radovish-4, Koçanë-20, Probishtip-7, Demir Hisar-2, Pehçevë-1, Berovë-13, Valandovë-6, Delçevë-5, Kratovë-1, Sveti Nikolë-6, Kërçovë-7, Resnjë-4, Negotinë-14. […]