Day: 3 Janar, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 237 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 84024 ,460 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 8 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1525 teste, dhe 237 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-123, Kumanovë-15, Dibër-1, Shtip-4, Prilep-8, Tetovë-7, Strugë-11, Veles-5, Manastir-5, Ohër-13, Kavadar-11, Gjevgjeli-6, Strumicë-5, Kriva Pallankë-3, Radovish-2, Koçanë-3, Probishtip-1, Demir Hisar-1, Berovë-2, Vinicë-1, Sveti Nikolë-1, Kërçovë-2, Resnjë-1, Negotinë-6. Sot, Instituti i Shëndetit […]

SOT JANË REGJISTRUAR 46 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 83789 ,526 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 12 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 378 teste dhe 46 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-22, Kumanovë-2, Prilep-1, Tetovë-1, Strugë-7, Ohër-3 Kavadar-4, Gostivar-3, Makedonski Brod-1, Resnjë-1, Negotinë-1. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 526 pacientë të shëruar nga: Shkup-295, Kumanovë-13, Shtip-7, Prilep-39, Tetovë-12, Strugë-3, Veles-4, Manastir-9, […]