Day: 16 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 999 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 113.929 ,543 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 24 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të  fundit, janë kryer 3.627 teste, dhe 999 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 539, Prilep dhe Manastir – nga 44 raste në secilin qytet, Kumanovë – 41, Ohër – 38, Kavadar- 34, Veles – 25, […]

RAPORTI I ISHP-SË NGA 08 DERI MË 14 MARS 2021-RRITJE PREJ 22.2%TË RASTEVE TË REJA KRAHASUAR ME JAVËN E KALUAR ,SHUMICA E TË REGJISTRUARVE NGA SHKUPI

Sipas raportit javor të Institutit të Shëndetit Publik për periudhën nga 08 deri më 14 mars 2021, një total prej 22,625 materialesh u testuan në laboratorë që kryejnë testime molekulare dhe testime antigjene për praninë e SARS-CoV-2, me një rritje prej 7.3%, krahasuar me javën e kaluar.Janë regjistruar 5,456 raste të reja pozitive nga 34 […]