Day: 17 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1293 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 115.222 ,339 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 24 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 4.094 teste dhe 1.293 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 626, Prilep – 88, Veles – 60, Gostivar, Kavadar dhe Manastir – nga 48 raste në secilin qytet, Tetovë – 46, Shtip […]