FILIPÇE: JEMI NË KULMIN E VALËS SË TRETË,TANI PËR TANI ORA POLICORE MBETET NGA ORA 22:00 DERI ORA 05:00

➡️ Ne jemi të gatshëm të rregullojmë kapacitetet dhe të hapim kapacitete të reja sipas planit të menaxhimit të kapaciteteve spitalore që është krijuar prej kohësh për këto kushte.

➡️ Komisioni për Sëmundjet Infektive ka vendosur që masa për orë policore të mbetet e njëjtë derisa të japë rezultatin e nevojshëm – shtrëngimi i mundshëm i masave do të diskutohet në fillim të javës së ardhshme.

➡️ U mor një vendim për të shkarkuar drejtorin e Spitalit të Strugës, çështja e gruas nga Dibra do të analizohet më tej nga një Komision i përbërë nga 5 anëtarë – drejtorët e Klinikave Urologjike, KARKI, Klinika Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrikë, drejtori i Fondi për sigurim shëndetësor dhe ata do të duhet të analizojnë rastin.

➡️ Vaksinimi i punëtorëve shëndetësorë është i suksesshëm dhe që nga dita e djeshme kemi 5,300 punëtorë shëndetësorë të vaksinuar – mbi 130,000 qytetarë të regjistruar për vaksinim

➡️ Ne presim që 100,800 vaksina të arrijnë përmes sistemit Astra Zeneka Kovaks në javët e ardhshme – ne jemi ende duke pritur për datën e dorëzimit

➡️ Të gjitha vaksinat që do të përcaktohet se duhet dhe mund të aplikohen në vendin tonë do të jenë plotësisht të sigurta dhe të kontrolluara nga institucionet ndërkombëtare dhe qytetarët mund të vaksinohen me besim të plotë

Сподели на:

Related Posts