Day: 31 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.511 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 130.022 ,587 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –32 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 4.445 teste dhe 1.511 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-654,Kumanovë -116,Manastir- 86,Veles- 68,Prilep -64,Tetovë- 56,Gostivar -55,Kavadar, Shtip dhe Ohër -nga 44 raste ,Strumicë- 38,Gjevgjeli- 35,Kërçovë -25,Negotinë- 22,Koçanë dhe Radovish- nga 15 ,Probishtip -14,Strugë, Sveti Nikolë, Dibër, Berovë dhe Vinicë –nga  11,Vallandovë -10,Kriva Pallankë dhe Resnje- […]

FILIPÇE: ASTRA ZENEKA ËSHTË E SIGURT PËR QYTETARËT E RRITUR,DOBIA NGA VAKSINIMI ËSHTË SHUMË MË I MADHË SE SA EFEKTET ANËSORE

👉Vaksina Astra Zeneka është e sigurt për grupmoshat e qytetarëve me të cilët kemi filluar vaksinimin sot. 👉Të gjithë qytetarët mbi 77 vjeç kanë aplikuar lirisht për t’u vaksinuar, nuk janë vërejtur efekte anësore. 👉Informacioni nga organet rregullatore nga Gjermania dhe Kanadaja, nga dje, është se kjo vaksinë do të përdoret përkohësisht vetëm në popullatën […]