Day: 12 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 193 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 142.034, 1014 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –34 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të  fundit, janë kryer 1.192 teste, dhe 193 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 110, Prilep – 16, Kavadar – 15, Kumanovë – 12, Shtip-9, Tetovë – 7, Koçanë dhe Kërçovë – nga 4 raste, Veles […]

FILIPÇE: TË MËRKURËN VAZHDON VAKSINIMI SIPAS GRUPMOSHËS SË QYTETARËVE NË A1 ARENËN BORIS TRAJKOVSKI ,I FTOJ TË GJITHË TË REGJISTROHEN NË UEB FAQEN-VAKCINACIJA.MK

Vaksinimi i punonjësve nga infrastruktura kritike, i përfshirë në fazën e parë, përfundon sot dhe nesër, dhe imunizimi kundër COVID-19, sipas Planit Kombëtar vazhdon me vaksinimin e qytetarëve, tha sot Ministri i Shëndetësisë Dr. Venko Filipçe. 20,000 vaksinat e mbetura Sputnik B do të shpërndahen në grupmoshat, pasi vaksinimi tani është duke u zhvilluar me […]