Day: 14 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 949 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 144.111, 737 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –33 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të  fundit, janë kryer 3.610 teste dhe 949 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 357, Manastir – 85, Kumanovë – 69, Prilep – 43, Veles – 39, Ohër – 36, Tetovë – 34, Strumicë dhe Koçan – […]

INSTITUTI I SHËNDETIT PUBLIK-RAPORTI JAVOR NGA 5 PRILLI DERI MË 11 PRILL

Sipas raportit javor të Institutit të Shëndetit Publik për periudhën nga 5 deri më 11 Prill 2021, gjithsej 27,329 materiale u testuan në laboratorë ku kryhet testimi molekular dhe testime të antigjenit për praninë e SARS-CoV-2, me një rritje prej 4.5% krahasuar me javën e kaluar. 6.867 raste të reja pozitive janë regjistruar nga 35 […]