Day: 16 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 908 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 145.909, 732 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –31 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.616 teste, dhe 908 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 367, Manastir – 71, Kumanovë – 64, Prilep – 49, Shtip – 40, Veles dhe Ohër -nga 39 raste, Tetovë – 38, Strumicë – 24, Gostivar – […]