Day: 22 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 603 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 149.221, 641 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –39 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.596 teste dhe 603 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në:Shkup – 209, Kumanovë – 62, Strumicë – 39, Manastir – 38, Ohër – 36, Prilep – 31, Tetovë – 27, Koçanë- 21, Veles dhe Shtip […]