Day: 28 Prill, 2021

ËSHTË VËNË NË PUNË FABRIKA E KOMPANISË GJERMANE “GERSHAJMER”,JASHTËZAKONISHT E RËNDËSISHME NË FUSHËN E MJEKËSISË DHE FARMACISË

Fabrika e kompanisë gjermane në Evropën Juglindore “Gereshajmer”, e cila u njoftua në vitin 2019, dhe e cila është jashtëzakonisht e rëndësishme në fushën e mjekësisë dhe farmacisë, është vënë në punë. Me fillimin e këtij prodhuesi të sistemeve plastike për industrinë farmaceutike, paketimet mjekësore të përdorura në të gjithë botën dhe prodhimin e shiringave […]

JANË REGJISTRUAR 477 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 151.569, 620 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –30 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit janë kryer 3.034 teste dhe janë regjistruar 447 raste të reja të COVID-19 në: Shkup – 191, Kumanovë – 36, Prilep – 26, Strumicë – 21, Manastir – 19, Veles – 18, Tetovë – 17 , Gostivar – […]