Day: 11 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 171 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.222,409 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –26 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë  kryer  2.357 teste, dhe 171 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 58, Kumanovë – 16, Manastir dhe Radovish – nga 9 raste, Vinicë – 8, Koçanë dhe Kërçovë – nga 7, Prilep , […]

INTERESI PËR VAKSINIM PO RRITET-14.033 DOZA VAKSINASH TË APLIKUARA DJE

Vaksinimi po zhvillohet  pandërprerë në të gjitha pikat në vend. Interesimi për vaksinim po rritet çdo ditë, dhe deri më tani numri i personave  që kanë shprehur dëshirën për vaksinim përmes platformës në internet vakcinacija.mk është 303.574 qytetarë. Doza e parë e vaksinës u mor dje nga 13.076 qytetarë dhe dje u vaksinuan gjithsej 14.033 […]