Day: 11 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 20 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.507, 30 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –2 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.885 teste dhe janë regjistruar 20 raste të reja të COVID-19 nga: • Kumanovë – 5 • Shkup dhe Manastiri – nga 4 • Tetovë – 3 • Prilep, Ohër, Kërçovë dhe Kriva Pallankë -nga 1. Janë raportuar 2 persona të vdekur: nga Shkupi (63 dhe 78vjeç). Janë […]

JANË APLIKUAR GJITHËSEJ 431.174 DOZA TË VAKSINAVE, 177.020 QYTETARË JANË RIVAKSINUAR

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend. ☑️Janë aplikuar gjithsej 431.174 doza të vaksinave, ndërsa 177.020 qytetarë janë rivaksinuar.☑️Dje janë vaksinuar gjithsej 10.065 qytetarë.☑️Dozën e parë të vaksinës dje e kanë marrë 1.450 qytetarë.☑️Numri i personave që kanë shprehur interes për vaksinim përmes ueb-platformës vakcinacija.mk është 447.543 qytetarë. ✅Sipas të dhënave të […]