JANË APLIKUAR GJITHËSEJ 431.174 DOZA TË VAKSINAVE, 177.020 QYTETARË JANË RIVAKSINUAR

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend.

☑️Janë aplikuar gjithsej 431.174 doza të vaksinave, ndërsa 177.020 qytetarë janë rivaksinuar.
☑️Dje janë vaksinuar gjithsej 10.065 qytetarë.
☑️Dozën e parë të vaksinës dje e kanë marrë 1.450 qytetarë.
☑️Numri i personave që kanë shprehur interes për vaksinim përmes ueb-platformës vakcinacija.mk është 447.543 qytetarë.

✅Sipas të dhënave të fundit, 48% e popullsisë mbi moshën 70 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine.


✅Sipas të dhënave të fundit, 42% e popullsisë mbi moshën 65 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine.


✅Sipas të dhënave të fundit, 35% e popullsisë mbi moshën 60 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine.

👉 Regjistrohuni në vakcinacija.mk sepse është mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë për për të caktuar termin për vaksinim.

Сподели на:

Related Posts