JANË REGJISTRUAR 20 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.507, 30 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –2 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË


Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.885 teste dhe janë regjistruar 20 raste të reja të COVID-19 nga: • Kumanovë – 5 • Shkup dhe Manastiri – nga 4 • Tetovë – 3 • Prilep, Ohër, Kërçovë dhe Kriva Pallankë -nga 1.

Janë raportuar 2 persona të vdekur: nga Shkupi (63 dhe 78vjeç).

Janë regjistruar 30 pacientë të rikuperuar nga: • Shkup – 21 • Kumanovë, Prilep dhe Vinicë- nga 2 • Koçanë, Gjevgjeli dhe Berovë – nga 1.

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 826.661 teste të Covid-19.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 155.507, numri i pacientëve të rikuperuar është 149.612, numri i të vdekurve është 5.470 dhe numri i rasteve aktive është 425

Сподели на:

Related Posts