Day: 9 Korrik, 2021

DJE JANË APLIKUAR 11.393 DOZA ,GJITHSEJ JANË VAKSINUAR 496.228 PERSONA

Vaksinimi po zhvillohet pandërprerë në të gjitha pikat në vend.Interesimi për vaksinim po rritet çdo ditë, dhe deri më tani numri i personave që kanë shprehur interes për vaksinim përmes ueb-platformës vakcinacija.mk është 496.228 qytetarë. Që dje gjithsej 408.953 qytetarë u vaksinuan në pikat e vaksinimit në vend, . Doza e parë e vaksinës u […]

PAJISJET MË TË FUNDIT MJEKËSORE NË DISPOZICION PËR QENDRAT COVID

Ministria e Shëndetësisë informon se në kuadër të projektit për menaxhim urgjent të krizës së shkaktuar nga COVID-19, i financuar me një hua nga Banka Botërore, janë prokuruar pajisje mjekësore më të fundit.Dorëzimi dhe instalimi i pajisjeve filloi dje dhe ato tashmë janë instaluar në Institutin për Sëmundjet e Mushkërive te Fëmijët – Kozle, Shtip, […]