Day: 10 Gusht, 2021

JANË REGJISTRUAR 518 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 158.681, 31 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –4 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit janë kryer 5.809 teste, dhe 518 raste të reja me Covid-19 janë regjistruar në: Shkup – 179, Tetovë – 96, Gostivar – 65, Kumanovë – 35, Kërçovë – 29, Strugë – 20, Manastir – 14, Ohër dhe Strumicë – […]

JANË HAPUR KATËR PIKA TË REJA TË VAKSINIMIT NË SHKUP

Për shkak të rritjes së interesit për vaksinimin, katër pika shtesë të imunizimit janë hapur kundër Covid-19. Pikat në Shkup janë në poliklinikat Bit Pazar, Draçevë, Çento dhe Gjorçe Petrov. Pikat në Çair, Jane Sandanski, Bukuresht dhe Bit Pazar punojnë në dy turne. Poliklinikat në Shuto Orizare, Draçevë dhe Çento punojnë në ndërrimin e parë. […]