JANË HAPUR KATËR PIKA TË REJA TË VAKSINIMIT NË SHKUP

Për shkak të rritjes së interesit për vaksinimin, katër pika shtesë të imunizimit janë hapur kundër Covid-19. Pikat në Shkup janë në poliklinikat Bit Pazar, Draçevë, Çento dhe Gjorçe Petrov. Pikat në Çair, Jane Sandanski, Bukuresht dhe Bit Pazar punojnë në dy turne. Poliklinikat në Shuto Orizare, Draçevë dhe Çento punojnë në ndërrimin e parë.

Ka mjaft vaksina, në të gjitha pikat sasitë e konsumuara plotësohen. Vaksinat janë të sigurta dhe janë arma e vetme që kemi në dispozicion në luftën kundër virusit Covid-19. Vaksinat mbrojnë kundër rrjedhës së rëndë të sëmundjes dhe vdekjes së virusit. Vetëm me vaksinim masiv të popullatës mund të parandalojmë mutacionet e këtij virusi atje dhe për këtë arsye, ne bëjmë thirrje për përfshirje në procesin e imunizimit të të gjithë qytetarëve.

Сподели на:

Related Posts