Day: 7 Shkurt, 2022

MINISTRI TË SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, U TAKUA ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË VENDIN TONË, SH. T., Z. FATOS REKA

Forcimi i bashkëpunimit rajonal në shëndetin publik, zbatimi i politikave globale dhe europiane, bashkëpunimi ndërshtetëror në fushën e shëndetësisë, si dhe zbatimi i objektivave të OKB-së për zhvillim të qëndrueshëm ishin temat e takimit të sotëm të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në vendin tonë, Sh. T., z. […]

Minsitri Bekim Sali vaksinohet me dozën e tretë me vaksinën “Pfizer”

“Sot e mora dozën e tretë të vaksinës “Pfizer” dhe ndjehem shumë mirë. Për të gjithë qytetarët që kanë dyshime për vaksinimin, nga kjo qendër akademik së bashku me rektorin, profesorët dhe studentët, duam të përcjellim mesazhin se vaksinimi është i sigurt dhe është mënyra më e mirë për t’u mbrojtur nga koronavirusi. Dua të […]

Ministri Bekim Sali takim me Rosana Duxhak, Koordinatore e Përhershme e OKB-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Sistem shëndetësor i qëndrueshëm dhe modern, përmirësimi i shërbimeve shëndetësore parandaluese, përkrahja për personat me aftësi të kufizuara, buxhetimi i sektorit shëndetësor ishin disa nga temat që diskutuam në takimin e sotëm me Rosana Duxhak, Koordinatore e Përhershme e OKB-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në takim, ndër të tjera, u diskutua për aktivitetet […]

MINISTRI I SHËNDETËSISË DR. BEKIM SALI, SOT REALIZOI TAKIM ME DR. ANEE JOHANSE, PËRFAQËSUESE SPECIALE E DREJTORIT RAJONAL TË OBSH-SË PËR EUROPËN PËR MAQEDONINË

Ministri i Shëndetësisë Dr. Bekim Sali, sot realizoi takim me Dr. Anee Johanse, përfaqësuese speciale e Drejtorit Rajonal të OBSH-së për Europën për Maqedoninë e Veriut dhe ud. Shefe e Zyrës së OBSH-së në Shkup. Në këtë takim u bisedua për aktivitetet e ardhshme për të mbështetur reagimin kombëtar ndaj KOVID-19 dhe për të forcuar […]

MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, SOT REALIZOI TAKIM ME AMBASADOREN E BRITANISË SË MADHE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SH. S. REJÇELL

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, sot realizoi takim me ambasadoren e Britanisë së Madhe në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sh. S. Rejçell Gallovej, me ç’rast i shprehu falënderim për mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar gjatë pandemisë COVID, për vaksinimin, si dhe për ndikimin e saj ndaj sistemit shëndetësor.Ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, […]

SOT MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, KISHTE NJË BISEDË TELEFONIKE ME KOLEGUN E TIJ NGA KOSOVA, MINISTRIN E SHËNDETËSISË, RIFAT LATIFI

Sot ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, kishte një bisedë telefonike me kolegun e tij nga Kosova, ministrin e Shëndetësisë, Rifat Latifi, me ç’rast janë diskutuar masat e reja të Qeverisë së Republikës së Kosovës ndaj të gjithëve shtetasve të huaj që hyjnë në këtë shtet.Ministri Bekim Sali shprehu mirëkuptim për vendimin e qeverisë kosovare, që […]

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, REALIZOI TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E UNICEF-IT NË MAQEDONINË E VERIUT.

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, realizoi takim me përfaqësuesit e UNICEF-it në Maqedoninë e Veriut. Në takim u diskutua rreth aktiviteteve të vazhdueshme të UNICEF-it, më konkretisht rreth aktiviteteve të Planit Strategjik Nacional (NATIONAL SRATEGY PLAN – RCCE), por edhe për COVID-19 dhe, veçanërisht, rreth temave që kanë të bëjnë me komunikimin për vaksinat kundër […]