Day: 25 Mars, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI KA ZHVILLUAR NJË TAKIM ME AMBASADORIN AUSTRIAK, DR. GEORG WOUTSAS

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali ka zhvilluar një takim me ambasadorin austriak, dr. Georg Woutsas.Thellimi i bashkëpunimit në fushën e shëndetësisë me Austrinë dhe mbështetja e iniciativave tona për avancimin e sistemit shëndetësor, si dhe ndihma në rast nevoje të mundshme për sasi shtesë të vaksinave ishin pjesë e temave të takimit të sotëm. Gjithashtu, […]

MINISTRI SALI, MORI PJESË NË CEREMONINË SOLEMNE ME RASTIN E NDARJES SË MEDALJES PËR MERITË DHE KARTËS PËR REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT.

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, mori pjesë në ceremoninë solemne me rastin e ndarjes së medaljes për meritë dhe kartës për Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ky manifestim organizohet nga Presidenti i vendit, Stevo Pendarovski, për nder të suksesit të arritur në nivel nacional dhe ndërkombëtar të fituesve të këtij viti.