MINISTRI SALI, MORI PJESË NË CEREMONINË SOLEMNE ME RASTIN E NDARJES SË MEDALJES PËR MERITË DHE KARTËS PËR REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT.

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, mori pjesë në ceremoninë solemne me rastin e ndarjes së medaljes për meritë dhe kartës për Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ky manifestim organizohet nga Presidenti i vendit, Stevo Pendarovski, për nder të suksesit të arritur në nivel nacional dhe ndërkombëtar të fituesve të këtij viti.

Сподели на:

Related Posts

TAKIM MEXhITI-BAUMGARTNER

11 Prill, 2023