MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI KA ZHVILLUAR NJË TAKIM ME AMBASADORIN AUSTRIAK, DR. GEORG WOUTSAS

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali ka zhvilluar një takim me ambasadorin austriak, dr. Georg Woutsas.Thellimi i bashkëpunimit në fushën e shëndetësisë me Austrinë dhe mbështetja e iniciativave tona për avancimin e sistemit shëndetësor, si dhe ndihma në rast nevoje të mundshme për sasi shtesë të vaksinave ishin pjesë e temave të takimit të sotëm. Gjithashtu, u diskutua për projektet në vazhdim, si dhe për aktivitetet e planifikuara për periudhën në vijim.

Сподели на:

Related Posts