Day: 19 Tetor, 2022

FILLOJMË ME KARVANIN INFORMATIV PËR VAKSINIM

Fillojmë me karvanin informativ për vaksinim, i cili në tetë ditët e ardhshme do të udhëtojë në 24 lokacione në gjithë vendin, kjo me mbështetje të USAID-it, UNICEF-it dhe OBSH-së. “Nën moton „Të mbrojtur së bashku – vaksinat ndikojnë“, karvani do t’u japë informacion komuniteteve lokale për të gjitha vaksinimet e rregullta. Kundër gripit sezonal […]

SHËNOHET 75 VJETORI I THEMELIMIT TË KLINIKËS UNIVERSITARE TË GJINEKOLOGJISë DHE OBSTETRIKËS

Sonte u shënua 75 vjetori që nga themelimi i Klinikës Universitare të Gjinekologjisë dhe Obstetrikës. Këtu janë investuar rreth 2.2 milionë euro për blerjen e pajisjeve të reja mjekësore bashkëkohore, për instrumente mjekësore, si dhe për përmirësimin e sistemit të informacionit të Klinikës. Me gjithë këto investime dhe me mbështetjen e Organizatës Botërore të Shëndetësisë, […]