FILLOJMË ME KARVANIN INFORMATIV PËR VAKSINIM

Fillojmë me karvanin informativ për vaksinim, i cili në tetë ditët e ardhshme do të udhëtojë në 24 lokacione në gjithë vendin, kjo me mbështetje të USAID-it, UNICEF-it dhe OBSH-së.

“Nën moton „Të mbrojtur së bashku – vaksinat ndikojnë“, karvani do t’u japë informacion komuniteteve lokale për të gjitha vaksinimet e rregullta.

Kundër gripit sezonal kemi siguruar 40 mijë vaksina pa pagesë, të cilat duke filluar nga sot mund të merren në qendrat e shëndetit publik, dhe në Shkup në tri pika në poliklinikat e Shkupit (Idadija, Gjorçe Petrov dhe Bit Pazar).” – deklaroi ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, në kuadër të ngjarjes që e shënoi fillimin e karvanit.

Сподели на:

Related Posts