Day: 28 Tetor, 2022

MINISTRI SALI MORI PJESË NË HAPJEN E TAKIMIT PROFESIONAL

Sonte ministri i Shëndetësisë mori pjesë në hapjen e Takimit Profesional të organizuar nga Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në ngjarje marrin pjesë mjekë të specialiteteve të ndryshme, të cilët do të përcjellin përvojat profesionale nga këto takime në fushat e tyre, ndërsa këtu do të kemi mundësi të dëgjojmë […]

JANË APLIKUAR MBI 20 MIJË DOZA TË VAKSINAVE KUNDËR GRIPIT SEZONAL

Mbi 20 mijë doza të vaksinave kundër gripit sezonal janë aplikuar nga dita e djeshme në pikat e vaksinimit në gjithë vendin dhe tashmë janë caktuar 39 mijë termine. Vaksinimi, këtë vit, për herë të parë ka filluar në kohë, ndryshe nga vitet e mëparshme, kur fillonte në nëntor, gjegjësisht në dhjetor. – theksoi ministri […]