MINISTRI SALI MORI PJESË NË HAPJEN E TAKIMIT PROFESIONAL

Sonte ministri i Shëndetësisë mori pjesë në hapjen e Takimit Profesional të organizuar nga Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Në ngjarje marrin pjesë mjekë të specialiteteve të ndryshme, të cilët do të përcjellin përvojat profesionale nga këto takime në fushat e tyre, ndërsa këtu do të kemi mundësi të dëgjojmë prezantime për disa tema, duke përfshirë terapinë dhe trajtimin e diabetit mellitus, rolin i ekokardiografisë në zbulimin dhe ndjekjen e pacientëve me kardiomiopati, përkushtimin për kirurgji minimale invazive, rëndësinë dhe efikasitetin e vaksinës HPV, parandalimin e virusit rota tek fëmijët etj.

Сподели на:

Related Posts